Antena 3 CNN Actualitate Le promitea că le va lua în căsătorie şi le ducea în bordeluri în străinătate: Un ieşean a făcut bani de pe urma naivităţii fetelor sărace

Le promitea că le va lua în căsătorie şi le ducea în bordeluri în străinătate: Un ieşean a făcut bani de pe urma naivităţii fetelor sărace

Le promitea că le va lua în căsătorie şi le ducea în bordeluri în străinătate: Un ieşean a făcut bani de pe urma naivităţii fetelor sărace
09 Apr 2013   •   20:54

Declara iubire veşnică unor fete sărace şi le promitea o viaţă bună, peste hotare. Ajunse în străinătate, însă, din soţii, minorele se transformau în prostituate. E afacerea pusă la cale de un tânăr din judeţul Iaşi. Omul îşi juca rolul atât de bine, încât le lua pe fete de acasă cu binecuvântarea părinţilor.

Minciuni frumoase. Spuse unor copile. Aşa s-a gândit un ieşean să facă bani de pe urma femeilor pe care le seducea. Le promitea că le va lua în căsătorie şi, în schimb, le ducea în bordeluri din Germania sau Grecia.

„Îşi alegea şi îşi recruta victimele dintre tinerele minore şi majore care aveau o situaţie materială precară. Le promitea o viaţă frumoasă în afara ţării, cu un nivel de trai decent”, explică un procuror DIICOT.

Ieşeanul minţea atât de bine încât mama unei tinere a semnat chiar o procură, pentru ca bărbatul s-o poată scoate pe fiica ei, de numai 14 ani din ţară. Ce a urmat a fost însă groaznic. Fata a fost obligată să se prostitueze în Grecia, unde avea şi patruzeci de clienţi pe zi. Unul dintre ei a ajutat-o să scape.

Bărbatul seducea femei şi pe internet. Aşa a convins o tânără româncă, educatoare la Milano, să-şi lase slujba şi să îl urmeze în Germania. Acolo, urmau să se căsătorească. Deznodământul a fost însă altul: femeia a ajuns într-un bordel din Stuttgart.

De pe urma fiecărei fete, bărbatul câştiga zeci de mii de euro. Proxenetul a fost prins în cele din urmă şi acum este judecat. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea sta douăzeci de ani după gratii.


×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close