Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de cinci ani din Galați, luat de la femeia care l-a crescut și dat înapoi mamei. Micuțul ar fi fost bătut

Băiat de cinci ani din Galați, luat de la femeia care l-a crescut și dat înapoi mamei. Micuțul ar fi fost bătut

Băiat de cinci ani din Galați, luat de la femeia care l-a crescut și dat înapoi mamei. Micuțul ar fi fost bătut
Sursa foto: foto- Pexels
09 Aug 2019   •   16:30

Un copil de cinci ani a fost luat de autorităţi de la străbunica de 82 de ani care îl creştea şi l-a dat mamei. Autorităţile din Galaţi s-au autosesizat, după ce pe site-urile de socializare au apărut mai multe postări care avertizau că băiatul este bătut şi chinuit de bătrână. În timp ce Protecţia Copilului a deschis o anchetă, copilul a fost luat de la străbunică şi dat mamei în întreţinere.

Băiatul de cinci ani este în îngrijirea bătrânei de când avea doar o lună. Femeia de 82 de ani spune că l-a luat pentru a-i face mai uşoară viaţa mamei lui, care mai are de crescut alţi patru copii. Vecinii bătrânei spun, însă, că cel mic nu este deloc îngrijit de bunică.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă în urma căreia a constatat că mama copilului este capabilă şi are condiţii să îşi crească toţi cei cinci copii acasă la ea.

Mama va fi spijinită şi va primi şi consilliere, promit cei de la Protecţia Copilului. De asemenea, poliţia verifică dacă acuzaţiile de violenţă sunt întemeiate sau nu.

Autorităţile vor monitoriza în următoarele luni cazul pentru a vedea cum se reintegrează băiatul de cinci ani în familie. Vecinii bătrânei se tem că mama îl va aduce înapoi pe băiat la străbunică. 

×
Subiecte în articol: baiat femeia
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close