Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci fotbaliști au fost răniți într-un accident rutier. Imagini cu impactul puternic dintre cele două mașini

Cinci fotbaliști au fost răniți într-un accident rutier. Imagini cu impactul puternic dintre cele două mașini

Cinci fotbaliști ai echipei de fotbal FC Pucioasa au fost implicați, într-un accident rutier violent, pe DN 71, pe raza localității Doicești, în care au fost implicate două autoturisme. Imaginile cu impactul au fost surprinse de o camera de bord dinte un autovehicul aflat în trafic.

Cinci fotbaliști au fost răniți într-un accident rutier. Imagini cu impactul puternic dintre cele două mașini
Sursa foto: damboviteanul.com
de Robert Slãmnoiu    |    07 Mar 2021   •   10:38

Pe imagini se vede cum una dintre mașini pierde controlul volanului și pătrunde pe contrasens, apoi se izbește violent de mașina care circula regulamentar. 

Toți jucătorii divizionarei C dâmbovițene aflați în mașină au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații medicale. 

Cei cinci jucători de deplasau la stadionul Pucioasa, deoarece echipa din localitate avea programat un meci amical în compania Steagului Roșu Brașov, formație antrenată de dâmbovițeanul Liviu Nicolae. La locul accidentului a ajuns și antrenorul principal al echipei Nicu Croitoru, după care, acesta a revenit la stadionul din Dealul "Patrana", pentru jocul amical. 

Cei cinci jucători implicați în accident sunt Petre, Diță, Pădureanu, Iamandache și Georgescu, ultimul fiind șoferul mașinii. 

"Coliziune între două autoturisme conduse de doi bărbați de 19 și 59 de ani. În urma impactului, 3 persoane (pasageri auto) au fost rănite, fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. La acest moment, traficul se desfășoară normal", se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

×
Subiecte în articol: accident fotbalisti FC Pucioasa
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close