Antena 3 CNN Actualitate Locale O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui accident în Vaslui. O căruță și un microbuz s-au ciocnit

O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui accident în Vaslui. O căruță și un microbuz s-au ciocnit

O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui accident în Vaslui. O căruță și un microbuz s-au ciocnit
01 Noi 2019   •   19:46

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, pe un drum din comuna Dumeşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, în accident au fost implicate o căruţă şi un microbuz.

"Două ambulanţe aparţinând ISU 'Podul Înalt' Vaslui, ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă din Vaslui şi o ambulanţă cu echipaj de prim ajutor din Negreşti s-au deplasat la un accident rutier produs în localitatea Dumeşti. În accident sunt implicate un microbuz şi un mijloc de transport cu tracţiune animală. În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 16 ani, se afla în stop-cardio respirator. Echipajul ambulanţei TIM a executat protocolul de resuscitare pentru această victimă, dar, din păcate, medicul a declarat decesul. Celelalte două victime au multiple traumatisme, dar sunt conştiente şi stabile hemodinamic", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: persoana accident caruta microbuz
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close