Antena 3 CNN Actualitate Lovitura pe care a primit-o Olivia Steer de la propria mamă

Lovitura pe care a primit-o Olivia Steer de la propria mamă

Lovitura pe care a primit-o Olivia Steer de la propria mamă
Sursa foto: foto: Facebook
23 Sep 2016   •   21:00

Campania anti-vaccinare, pornita in urma cu cativa ani de Olivia Steer, a atins apogeul in aceste zile, dupa ce mai multi bebelusi au murit de rujeola, iar reprezentantii Ministerului Sanatatii au precizat ca epidemia este cauzata de numarul mare de copii nevaccinati, scrie wowbiz.ro.

Trei copii cu varsta sub un an au murit si alti 675 au fost diagnosticati cu rujeola, in primele opt luni ale anului, au anuntat cei din Ministerul Sanatatii, precizand ca bebelusii ar fi putut fi protejati de aceasta boala daca s-ar fi facut imunizarea copiilor mai mari.

Invitată la Sinteza Zilei, Olivia Steer si-a sustinut din nou punctul de vedere, declarand ca desi nu are studii medicale, s-a documentat atent si a citit mai multe studii internationale privind efectele negative ale vaccinurilor.

Totuși, parerile ei privind vaccinurile nu sunt impartasite de mama ei. Femeia locuieste la Oradea, acolo unde isi creste nepotelul din partea surorii Oliviei, Lavinia, care a murit in urma cu sase ani.

Elena Steer este tutorele baiatului, dupa disparitia mamei sale, asa ca ea este cea care ia decizii in ceea ce-l priveste pe copil. In urma cu ceva timp, vizitata de reporterii WOWbiz.ro, mama Oliviei a marturisit ca l-a vaccinat pe baiat. “Nu sunt cadru medical. Eu mi-am vaccinat nepotul. Dar eu nu sunt o autoritate, sa conteze parerea mea”, a spus Elena Steer.

×
Subiecte în articol: olivia steer
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close