Antena 3 CNN Actualitate Lucian Mândruţă, despre interviul cu Elan Schwarzenberg: "Un trust nu e o mafie" (VIDEO)

Lucian Mândruţă, despre interviul cu Elan Schwarzenberg: "Un trust nu e o mafie" (VIDEO)

Lucian Mândruţă, despre interviul cu Elan Schwarzenberg: "Un trust nu e o mafie" (VIDEO)
Sursa foto: Sinteza Zilei
16 Mar 2009   •   23:39

De ce se dă atât de multă importanţă ştirii despre ?războiul? dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwarzenberg, în condiţiile în care problemele economice care ameninţă România sunt mult mai stringente şi mai ?aproape? de fiecare român în parte.

Lucian Mândruţă încearcă să explice acest lucru, arătând că de fapt este vorba despre o transformarea a mass media, în România, după anul 2000, când societatea românească, aşa cum este ea, a ?coborât? în media românescă. Apariţia unor personaje precum Tolea sau Magda Ciumac, dar şi interesul pe care românii îl acordă unor subiecte de scandal, reprezintă o consecinţă normală a acestei schimbări.



Întrebat de Mihai Gâdea de ce a acceptat să îi ia un interviu lui Elan Schwarzenberg, în condiţiile în care soţia acestuia, colegă de trust, nu acordase încă un interviu, Lucian Mândruţă a arătat că echipa Observatorului a încercat să pună faţă în faţă cele două părţi implicate în ?conflict?

?Un trust nu e o mafie. Am primit de la Mihaela un mail cu nişte acuzaţii grave la adresa soţului ei. Am încercat să luăm legătura cu ea pentru a-i lua un interviu, pentru că este un subiect despre care se vorbeşte.? a explicat el.





PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/sinteza_zilei




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close