Antena 3 CNN Actualitate “Magicianul” Marian Râlea, mesaj emoţionant la aproape 5 ani de la moartea Michaelei Niculescu

“Magicianul” Marian Râlea, mesaj emoţionant la aproape 5 ani de la moartea Michaelei Niculescu

“Magicianul” Marian Râlea, mesaj emoţionant la aproape 5 ani de la moartea Michaelei Niculescu
06 Mar 2018   •   16:58

Michaela Niculescu, cunoscută sub numele de Mica, a încetat din viaţă la numai 32 de ani, pe 14 martie 2013, din cauza unei boli grave – ciroza.

Mica a făcut parte aproape 10 ani din echipa de tineri talentaţi de la Abracadabra, condusă de “Magicianul” Marian Râlea. Ea studiase la Oxford şi la Viena, lucrase ca redactor, producător TV şi lector universitar şi cânta într-un club din Bucureşti în timpul liber, scrie unica.ro.

La aproape 5 ani de la dispariţia fulgerătoare a Micăi, Marian Râlea a postat pe pagina sa de facebook un mesaj emoţionant, care i-a impresionat pe fanii săi.

“Draga Mica,

Ne e dor de tine in fiecare zi. Ne e dor cum nu iti imaginezi sau poate ca da, doar te uiti in fiecare zi de sus la noi si ne zambesti cald, a bine si a iubire, cum iti era in fire.

Erai zambet desprins din soarele care astazi seamana cu emoticonul pe care il folositi zilnic. Albastrul din ochii tai il mai vedem uneori vara, cand se intalneste marea cu cerul. Sau poate esti doar tu, acolo sus. Talent – sa-ti umple sufletul. Un copil altfel, un copil simplu si sincer.

Mai intai ne-ai vrajit cu candoarea Cenusaresei, mai tarziu – inteligenta si talentul tau te-au asezat in cele mai importante povesti ale pedagogiei si ale cuvantului. Intelegeai intotdeauna mai mult decat intelesul imediat. Doamne, cum iubeai viata! In toata splendoarea, cu bune si cu rele, cu ploi si curcuebie, asa cum e viata. Pentru tine nu existau granite de intelegere, ai invatat franceza intr-o saptamana, mai stii? Normal ca mai stii.

Pentru noi, familia Abracadabra, ai fost, esti si vei fi “Mica noastra cea draga”, dar mai cu seama a spectatorilor. A copiilor mari. A noastra, a tuturor. Nu ai vrut sa fii niciodata vedeta, dimpotriva, te deranja festivismul afisat, in fapt, erai Mica de la ABRACADABRA si atat. Erai Cenusareasa noastra pe care o pastram in gand si in inima. Un suflet preschimbat in inger, care ne face cu ochiul de acolo, de sus, unde marea se intalneste cu cerul.

In amintirea ta, Mica, ii invitam pe copiii mari alaturi de copiii lor, duminica, 11 martie in sala Media a Teatrului National sa ne jucam de-a povestea CENUSARESEI.

Cu dragoste si magie, 
Ai grija de noi toti, Mica!”

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close