Antena 3 CNN Actualitate Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a ţinut un discurs dur la adresa politicienilor români

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a ţinut un discurs dur la adresa politicienilor români

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a ţinut un discurs dur la adresa politicienilor români în faţa diplomaţilor străini.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a ţinut un discurs dur la adresa politicienilor români
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Silvia Preda    |    18 Noi 2021   •   18:18

Custodele Coroanei, Margareta, susține că partenerii României nu îi vor lua în serios pe români dacă petrec luni de zile fără guvern.

Custodele Coroanei a făcut, miercuri seară, un apel la ”responsabilitate naţională”.

"Nu ne putem aştepta ca partenerii noştri apropiaţi să ne ia în serios dacă petrecem luni de zile fără un guvern şi dacă miniştrii vin şi pleacă lunar. Nu ne putem aştepta ca alegătorii să respingă politicienii populişti dacă politicienii existenţi nu le oferă nimic”, a transmis Majestatea Sa.  

"Sectorul nostru privat este vibrant, talentat și competent. Dar nu ne putem aștepta să revenim la o creștere economică puternică – de care are mare nevoie națiunea noastră – dacă singurul lucru pe care politicienii și oficialii noștri îl fac este să se certe pe portofoliile Cabinetului", a adăugat Majestatea Sa Margareta.

Custodele Coroanei s-a referit și la modificările constituționale care ar putea duce la evitarea unor crize politice.

"Avem nevoie de un dialog național amplu cu privire la evidentele obstacole constituționale, care împiedică sistemul nostru politic să funcționeze corect", a spus Custodele Coroanei.

×
Subiecte în articol: Custodele Coroanei margareta
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close