Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină, reacție virulentă după atacul la adresa mamei polițistului Gigină: ”Acest individ poate scuipa și înghiți în același timp, și nu mă refer la oxigen!”

Marian Godină, reacție virulentă după atacul la adresa mamei polițistului Gigină: ”Acest individ poate scuipa și înghiți în același timp, și nu mă refer la oxigen!”

Marian Godină, reacție virulentă după atacul la adresa mamei polițistului Gigină: ”Acest individ poate scuipa și înghiți în același timp, și nu mă refer la oxigen!”
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook
22 Sep 2016   •   09:03

Marian Godină a avut o reacție virulentă la adresa lui Ion Cristoiu, care a afirmat într-o emisiune TV că mama polițistului Bogdan Gigină ar trebui să tacă, susținând că "e manipulată într-o direcție politică".

”Vă vine să credeți că omul ăsta a fost în stare să spună așa ceva? Eu când am citit prima oară asta în presa scrisă, am crezut că e vreo știre falsă, gândindu-mă că niciun om, oricât de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune așa ceva despre o mamă care și-a pierdut unicul copil. Abia când am văzut înregistrarea video am realizat că acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper că, prin aceste afirmații, nenea ăsta tocmai și-a pus punct carierei. Îmi e greu să cred că cineva îl mai poate numi pe acest om "maestru". De fapt, cred că am greșit că l-am numit și "om". Îmi era lehamite și înainte să urmăresc această ființă vorbind, pentru că nu știam dacă mai mult vorbește sau mai mult scuipă, dar mă gândeam că e un defect din fabricație cauzat de vreo hipersecreție salivară și încercam să trec peste, însă azi mi-am dat seama că acest individ poate scuipa și înghiți în același timp și când spun că înghite nu mă refer la oxigen.

Să-ți fie rușine, om bătrân, așa cum te autointitulezi, că ai putut debita că o femeie atât de greu încercată își plânge fiul fiind manipulată politic și că ar trebui să tacă! Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă prin care să zburde mai mult de juma' de neuron, ca să îți dai seama că politica e ultima grijă a acelei mame, iar dacă nici pe ăla nu îl ai, atunci cel care ar trebui să tacă și să nu mai scoată capul vreodată în public ești chiar 'matale”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Marian Godina Ion Cristoiu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close