Antena 3 CNN Actualitate Media Adrian Năstase, despre "războiul rece" dintre preşedinte şi premier, la Q&A

Adrian Năstase, despre "războiul rece" dintre preşedinte şi premier, la Q&A

Adrian Năstase, despre "războiul rece" dintre preşedinte şi premier, la Q&A
03 Aug 2013   •   09:31

În aceste zile, comemorăm 1 an de la cea mai mare înfrângere dată democraţiei românești: 1 an de la referendumul de demitere a preşedintelui, ziua în care 7,4 milioane de oameni, care i-au spus lui Traian Băsescu să plece de la Cotroceni, au contat mai puţin decât cei puţin peste 5 milioane care l-au votat să ajungă acolo.

Acum, după 1 an, Traian Băsescu pare mai puternic şi mai dezlănţuit ca niciodată. Blochează numirea unui ministru, o privatizare strategică şi pare decis să extermine singura instituţie care i se mai opune: Antena 3.

Adrian Năstase, odată adversarul cel mai temut al preşedintelui, vine, în exclusivitate, sâmbătă, de la 21.30, să vorbească despre războiul rece care pare să fi reînceput între premier şi preşedinte.

Cum a văzut, din închisoare, evenimentele din vara anului trecut, dar şi ce crede fostul premier despre întoarcerea lui Omar Hayssam şi cum ar putea dezvăluirile acestuia să afecteze Partidul Social Democrat, aflaţi sâmbătă, de la 21.30, la “Q&A cu Alessandra Stoicescu”, la Antena 3.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close