Antena 3 CNN Actualitate Media AGERPRES lansează un flux public gratuit

AGERPRES lansează un flux public gratuit

AGERPRES lansează un flux public gratuit
09 Dec 2015   •   13:24

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat marți, 8 decembrie 2015, un flux public ce se adresează tuturor publicațiilor care doresc să acceseze în mod gratuit cele mai importante știri ale momentului din domeniile: politică, economie, justiție, social, sci&tech, sănătate, externe, cultură, mediu, sport, lifestyle, documentare.

AGERPRES îşi continuă misiunea de a informa prompt şi obiectiv, astfel oferind presei din România posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate.
Agenţia Naţională de Presă vine în ajutorul mass-media din România, într-un moment dificil pentru colegii noştri, oferind gratuit o parte din fluxul său de ştiri. Suntem conştienţi că rolul AGERPRES este şi acela de a sprijini presa privată, pe cât posibil, în scopul final de a îmbunătăţi nivelul de informare publică”, a declarat directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi.

Totodată, reamintim că în noiembrie 2005, Clubul Român de Presă a emis un comunicat conform căruia „preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din articolul sau știrea în cauză […]. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informației”.

Pentru a vă abona la fluxul public gratuit, puteți contacta Direcția Marketing la adresa de e-mail: [email protected], pentru a vă fi generate numele de utilizator și parola necesare accesării fluxului.

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close