Antena 3 CNN Actualitate Media Alessandra Stoicescu: Lansăm campania video Români care dezvoltă România. Sunt poveștile unor oameni de afaceri care nu se laudă, ci construiesc!

Alessandra Stoicescu: Lansăm campania video Români care dezvoltă România. Sunt poveștile unor oameni de afaceri care nu se laudă, ci construiesc!

Alessandra Stoicescu: Lansăm campania video Români care dezvoltă România. Sunt poveștile unor oameni de afaceri care nu se laudă, ci construiesc!
Sursa foto: Foto: Alessandra Stoicescu/facebook
16 Mai 2016   •   23:46

Alessandra Stoicescu a anunțat, în ediția de luni seară a emisiunii Sinteza Zilei, lansarea campaniei video Români care dezvoltă România - un serial de business românesc care își propune să aducă în față oameni simpli dar de succes în afaceri.

”Este un serial de business românesc care va fi difuzat la Antena 3, la diferite ore. O să începem să dăm povești. Poveștile unor oameni de afaceri care nu se laudă, nu se bat cu pumnul în piept, ci spun: am plecat, am încercat, am construit. Cea pe care o vom difuza în această seară este a unei companii de aviație care a ajuns să fie compania națională în Cipru. E o companie românească. Numele acestei companii se leagă de numele lui Nelu Iordache. (...) Compania Blue Air, cea pe care el a pornit-o, ACUM e sănătoasă pentru că angajații, patru dintre ei, s-au hotărât să devină acționari. Doi dintre ei sunt chiar piloți”, a spus Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

Români care Dezvoltă România

Cum a ajuns o companie de aviație din România să fie considerată compania națională în Cipru

“Români care dezvoltă România” este un proiect editorial marca Intact Media Group care a adus în atenţia publicului numele, activitatea şi performanţele celor mai puternici oameni de afaceri de la noi, personalităţi care, de-a lungul anilor, prin modul în care activat au avut o contribuţie esenţială în dezvoltarea mediul de afaceri şi în promovarea adevăratului capital românesc.

Într-un catalog disponibil la toate punctele de difuzare a presei din țară, 100 de nume de oameni de afaceri au fost aşezate într-un clasament în care criteriul de ierarhizare a fost reprezentat de cifra de afaceri raportată pentru anul 2014.

Între personalităţile care semnează editoriale (detalii aici) în catalog se afla premierul Dacian Cioloş, guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isarescu şi preşedintele Camerei de Comert şi Industrie a României, Mihai Daraban.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Alessandra Stoicescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close