Antena 3 CNN Actualitate Media ANTENA 3 RĂMÂNE AICI

ANTENA 3 RĂMÂNE AICI

ANTENA 3 RĂMÂNE AICI
25 Iul 2013   •   18:13

Antena 3 îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu operaţiunea fără precedent desfăşurată de Direcţia Naţionala Anticoruptie împotriva unei instituţii de presă din România.

Începerea acţiunii de urmărire penală împotriva Antena 3 S.A., într-un dosar în care jurnaliştii, angajaţii şi conducerea postului TV nu au absolut nicio implicare, pare o acţiune de intimidare menită, prin posibilele consecinţe juridice, să influenţeze activitatea sa editorială.

Mihai Gâdea, CEO Antena 3, audiat astăzi ca martor în dosarul deschis la cererea operatorului de cablu RCS-RDS, declara: “Antena 3 respinge toate calomniile si acuzatiile nefondate lansate de catre cei care incearca sa transforme operatiunea in forta a procurorilor intr-o vadita tentativa de a denigra cea mai credibila si indragita institutie de presa. Am convingerea ca toti partenerii, telespectatorii si colegii de breasla inteleg ca inceperea urmaririi penale impotriva Antena 3 nu va afecta calitatea editoriala a productiilor noastre, nici relatiile comerciale, si nu va schimba atitudinea noastra ferma in fata oricarui abuz, indiferent impotriva carui cetatean al acestei tari este comis. Antena 3 a fost intotdeauna aici, este aici si va ramane aici.”

Respectând principiile şi valorile democratice reale, Antena 3 - prin reprezentanţii săi legali – va da curs solicitarior venite din partea institutiilor statului, dar îşi rezervă dreptul sa reacţioneze public şi direct împotriva oricărui abuz.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close