Antena 3 CNN Actualitate Media CNN va anula talk show-ul prezentat de Piers Morgan, înlocuitorul lui Larry King

CNN va anula talk show-ul prezentat de Piers Morgan, înlocuitorul lui Larry King

CNN va anula talk show-ul prezentat de Piers Morgan, înlocuitorul lui Larry King
de M.T.    |    24 Feb 2014   •   18:41

CNN a decis să anuleze talk show-ul prezentat de jurnalistul britanic Piers Morgan, au anunţat, duminică, reprezentanţii postului de televiziune american, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Deocamdată, nu a fost precizată data la care va fi difuzată ultima ediţie a emisiunii "Piers Morgan Live" şi nici nu se ştie dacă Morgan va continua colaborarea cu televiziunea într-o altă formulă.

Preşedintele postului, Jeffrey Zucker, a luat decizia de a anula talk show-ul după o serie de discuţii cu Piers Morgan.

În vârstă de 48 de ani, Morgan a declarat într-un interviu apărut duminică în The New York Times că, în calitate de cetăţean britanic, nu s-a simţit întotdeauna conectat cu publicul american, iar această problemă s-a reflectat în audienţele obţinute de emisiunea sa.

„A fost o perioadă dureroasă şi, în ultima vreme, audienţa noastră a scăzut mult", a spus Piers Morgan, fost editor la tabloidul britanic Daily Mirror.

Talk show-ul său i-a înfuriat de multe ori pe conservatorii americani, în timpul celor trei sezoane în care a rulat pe CNN, având în vedere frecventele discursuri ale lui Morgan despre regimul armelor de foc din Statele Unite.
   
Morgan, fost jurat în emisiunea "America's Got Talent", este jurnalistul a cărui emisiune a înlocuit-o în grila de programe a postului CNN pe aceea prezentată de Larry King, după pensionarea acestuia, în 2011.

El a dezvăluit, totodată, la începutul acestei luni, că a fost chestionat de poliţia din Londra în legătură cu acuzaţiile formulate împotriva tabloidului Daily Mirror în scandalul interceptărilor telefonice din Marea Britanie.
   
Jurnalistul britanic, care a negat întotdeauna implicarea sa în acel scandal, spune că a fost chestionat de poliţie după ce s-a dus din proprie iniţiativă la un comisariat de poliţie din Londra, în luna decembrie 2013.

×
Subiecte în articol: cnn
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close