Antena 3 CNN Actualitate Media Coca-Cola HBC România lansează „După Noi”, platforma care va integra inițiativele sale de sustenabilitate

Coca-Cola HBC România lansează „După Noi”, platforma care va integra inițiativele sale de sustenabilitate

Coca-Cola HBC România lansează „După Noi”, platforma care va integra inițiativele sale de sustenabilitate
Sursa foto: Foto: Coca Cola HBC Romania
22 Iun 2016   •   23:00

Coca-Cola HBC Romania, cea mai mare companie din industria bauturilor de pe piata locala, lanseaza platforma “Dupa Noi”, care va ingloba atat initiativele companiei cat si programe ale comunitatilor.

“Dupa Noi” reflecta filosofia companiei, aceea de a face tot ce este posibil pentru a lasa in urma o lume mai buna, prin protejarea mediului si a resurselor, prin promovarea valorilor, a traditiilor, a povestilor si a locurilor din Romania.

Platforma isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa constientizeze cat de important este ce lasa in urma lor si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare.

Strategia pe termen mediu a platformei “Dupa Noi” are in vedere crearea de continut pentru promovarea zonei, a oamenilor, traditiilor si mestesugurilor din Tara Dornelor, precum si incurajarea unui stil de viata responsabil, prietenos cu mediul inconjurator. Tara Dornelor este doar primul popas, in viitor platforma urmand a include si alte episoade “Dupa Noi”.

Povestile culese pana in prezent din Tara Dornelor pot fi gasite pe website-ul Dupa Noi, la sectiunile

Mai multe despre proiect puteti afla urmarind filmul manifest, precum si accesand website-ulplatformei si paginile sale de Facebook si Instagram.

×
Subiecte în articol: Coca Cola platformã companie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close