Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, reacție în scandalul momentului: „Ministerul Educației a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool și se mănâncă banane…”

Dan Negru, reacție în scandalul momentului: „Ministerul Educației a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool și se mănâncă banane…”

Dan Negru, reacție în scandalul momentului: „Ministerul Educației a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool și se mănâncă banane…”
Sursa foto: Foto: Dan Negru/Facebook
25 Oct 2017   •   17:49

Dan Negu a avut o reacție, pe Facebook, la scandalul mediatic iscat în urma apariției în mediul online a unor fotografii în care elevi de liceu sunt pozați în ipostaze controversate, în timpul unui bal al bobocilor.

Vedeta de televiziune îi sfătuiește pe toți cei care se plâng că nu primesc suficienți bani de la stat pentru repararea școlilor să renunțe la astfel de manifestații și să nu mai arunce „zeci de mii de euro pe line-up de vedete”.

”Banana de la balul de boboci e vedeta zilei. In fiecare toamna primesc oferte sa prezint baluri de boboci desi nu sunt un moderator ieftin. La balurile de boboci de fitze din toata tara se cheltuiesc zeci de mii de euro pe line-up de vedete. Apoi, aceleasi scoli si aceiasi profesori se plang public ca statul nu le da bani de reparatii. Pai, decat sa aruncati banii pe Negru, Delia sau Banica, reparati-va cu banii astia scoala! Toamna, elevii, profesorii si sponsorii pe care ei ii gasesc sunt cei mai buni finantatori ai showbizului romanesc. Asa ca, Ministerul Educatiei a devenit indirect un bun impresar al unor spectacole unde se bea alcool si se mananca banane”, a scris Dan Negru.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close