Antena 3 CNN Actualitate Media Deutsche Welle, critici pentru Iohannis după vizita lui Macron la București. Ce i se reproșează președintelui României

Deutsche Welle, critici pentru Iohannis după vizita lui Macron la București. Ce i se reproșează președintelui României

Deutsche Welle, critici pentru Iohannis după vizita lui Macron la București. Ce i se reproșează președintelui României
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook
25 Aug 2017   •   12:30

Celebra publicaţie Deutsche Welle critica foarte dur prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis în timpul vizitei lui Emmanuel Macron la Bucureşti.

Potrivit Deutsche Welle, Iohannis s-a supus pur şi simplu cerinţelor lui Macron în ce priveşte modificarea Directivei referitoare la statutul muncitorilor şi nu a apărat drepturile românilor care lucrează în străinătate.

În opinia jurnaliştilor de la Deutsche Welle, preşedintele Iohannis a evitat să vorbească deschis cu Emmanuel Macron despre muncitorii români care lucrează în Europa. Astfel, preşedintele Franţei a obţinut ce a vrut de la omologul român, în timp ce Iohannis nu a apărat drepturile propriilor etăţeni care lucrează în strănătate.

De fapt, vizita lui Macron în Bucureşti a fost, în principal, despre obţinerea acordului în privinţa modificării Directivei, mai susţin cei de la Deutsche Welle. Asta în condiţiile în care preşedintele francez primise acordul de principiu al cehilor și slovacilor pentru modificarea directivei serviciilor în sensul dorit de el. 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close