Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Decât să plătesc eu toate mizeriile alea la stat, nu mai bine dau banii direct Elenei Udrea?

Mircea Badea: Decât să plătesc eu toate mizeriile alea la stat, nu mai bine dau banii direct Elenei Udrea?

Mircea Badea: Decât să plătesc eu toate mizeriile alea la stat, nu mai bine dau banii direct Elenei Udrea?
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Mai 2011   •   23:54
"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează în ediţia de duminică situaţia dărilor şi taxelor din România, raportat la banii care se întorc de la statul român. „Eu sunt umilit când vreau să îmi plătesc impozitele, deci şi când muncesc sunt umilit. Nici măcar impozitele nu pot să mi le plătesc normal, fără să fiu umilit. Banii aceştia nu se întorc în nici un fel. Nu am şosele, nu am şcoli, nu am spitale. Nici măcar sistem de colectare al taxelor civilizat.

De asemenea, Badea propune, în stilul caracteristic, ca banii care se duc de obicei în taxe şi impozite să fie daţi premierului sau, de ce nu, chiar ministrului Elena Udrea. „Decât să mai plătesc eu la stat toate mizeriile alea, nu mai bine mă întâlnesc cu doamna Udrea, îi bag într-un plic, dau plicul doamnei Udrea şi mi se pare mai cinstit.”
 


×
Subiecte în articol: Mircea Badea Elena Udrea bani taxe
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close