Antena 3 CNN Actualitate Media Ponta îi răspunde lui Băsescu: Are o lansare de partid mâine. Asta e răspunsul. Eu nu îl bag în seamă

Ponta îi răspunde lui Băsescu: Are o lansare de partid mâine. Asta e răspunsul. Eu nu îl bag în seamă

Ponta îi răspunde lui Băsescu: Are o lansare de partid mâine. Asta e răspunsul. Eu nu îl bag în seamă
22 Iul 2013   •   21:56

Premierul Victor Ponta a comentat, din studiourile Telecinco din Madrid, Spania, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, care a lansat o serie de acuzaţii la adresa Guvernului dar şi la adresa liberalului nominalizat la Ministerul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, pe care le-a pus pe fondul lansării de mâine a Partidului Mişcarea Populară.

"Pentru domnul Băsescu pot simţi repulsie şi dispreţ, pentru că în acest moment România are nişte luccruri importante de făcut. Am deblocat fondurile europene, trebuie să le cheltuim, pregătim o reformă în administraţie, i-am gonit pe hoţomanii lui Videanu de la Hidroelectrica. Avem lucruri grele de făcut", a spus Ponta la "Sinteza Zilei".

"Nu cred că românii aşteaptă de la mine să consum prea multă energie şi timp certându-mă cu Traian Băsescu", a afirmat Ponta, care pune ieşirea de luni seară a preşedintelui pe seama lansării Partidului Mişcarea Populară, programată pentru ziua de mâine, aşa cum a anunţat Elena Udrea.

"Fiecare face ce poate. Eu nu îl bag în seamă şi aştept să îşi termine mandatul", a conchis Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, că lipsa sa de încredere în performanţa lui Ovidiu Silaghi îl împiedică să semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor.

Băsescu a precizat că Silaghi nu s-a evidenţiat cu nimic în fostul mandat, "a fost un fel de apă sfinţită", adică "nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva".

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close