Antena 3 CNN Actualitate Media Rani Raad a fost numit Președinte al CNN International Commercial

Rani Raad a fost numit Președinte al CNN International Commercial

Rani Raad a fost numit Președinte al CNN International Commercial
02 Feb 2016   •   16:59

Rani R. Raad a fost numit în funcția de Președinte al CNN International Commercial. Din această poziție, Raad va continua să fie responsabil de latura comercială a CNN, în afara Statelor Unite ale Americii. În plus, dezvoltarea strategiei internaționale de tranzacții ale companiei Turner vor fi realizate sub conducerea sa.

Anterior, din funcția de Vice Președinte Executiv și Chief Commercial Officer al CNN International, Raad a condus grupul CNN International Commercial încă de la înfințarea lui, în 2013, pentru a alinia toate activitățiile comerciale într-o singură organizație. Acest lucru extinde activitățile de bază ale business-ului, printre care vânzările de publicitate, de conținut și parteneriate, dezvoltarea afacerilor, marketing și activități de cercetare.

Gerhard Zeiler, Președintele Turner International spune că “Rani are un record remarcabil în conducerea unui portofoliu divers de inițiative comerciale pe piețele internaționale. El a pus bazele unei echipe digitale care a devenit rapid o autoritate în acest domeniu și, totodată, a transformat operațiunile comerciale ale CNN la nivel internaţional. Astfel, a reușit să conducă echipa către rezultate de cea mai bună calitate și să ofere soluții de publicitate inovatoare, dar și să reseteze afacerile de licențe și conținut în așa fel încât să obțină o suită de inițiative de brand la nivel global.”

„Sunt foarte încântat și pasionat de rolul pe care CNN continuă să îl joace într-o lume în continua schimbare și, totodată, în acest peisaj media. În calitate de lider la nivel mondial în ceea ce privește știrile, angajamentul nostru pentru inovație se află la baza activităților noastre comerciale, la fel ca în cazul conținutului editorial. Aștept cu nerăbdare să fiu parte din această schimbare și să aducem pe piață soluții mult mai rafinate, bazate pe date și idei creative pentru întreaga noastră gamă de parteneri din întreaga lume”, a declarat Rani Raad.

Cine este Rani Raad
Raad a ocupat, anterior, funcția de Vice Președinte Executin și Chief Commercial Officer, CNN International, iar înainte de aceasta, a fost Senior Vice Președinte și Managing Director pentru CNN International Ad Sales. El va continua să fie responsabil și de canalele de copii și de entertainment Turner în Turcia și Orientul Mijlociu.

Raad și-a început cariera la CNN în New York, iar acum lucrează din biroul din Londra. În 2003, Raad a ocupat locul 71 în topul 500 cei influenți arabi din întreaga lume, top realizat de publicația Arabian Business Power, iar în 2015, Raad a fost numit de Arabian Business drept al treisprezecelea cel mai puternic arab cu vârsta sub 40 de ani. În 2011, Forumul Economic Mondial l-a desemnat pe Raad drept Young Global Leader, pentru contribuțiile sale din industria media.

×
Subiecte în articol: cnn
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close