Antena 3 CNN Actualitate Media Reportaj CNN despre sclavia sexuală: Româncele sunt torturate când nu fac bani

Reportaj CNN despre sclavia sexuală: Româncele sunt torturate când nu fac bani

Reportaj CNN despre sclavia sexuală: Româncele sunt torturate când nu fac bani
Sursa foto: Foto: femina-elisa.blogspot.com
29 Mai 2011   •   10:56

Poveşti cutremurătoare ale româncelor obligate să se prostitueze au fost difuzate de postul american CNN. Jurnaliştii au încercat să arate adevărata faţă a reţelelor româneşti de traficanţi de carne vie care îngrozesc vestul Europei. Fetele transformate în sclave trăiesc scene greu de imaginat.

„Am văzut cum au scos ochiul unei fete, pentru că nu făcea mulţi bani. Am văzut, de asemenea, cum au tăiat piciorul alteia, şi au pus sare peste rană. Femeile erau îngrozite să fugă, să spună poliţiei. Când erau nemulţumiţi, ne duceau într-o casă şi ne torturau.“ Este povestea şocantă a unei tinere românce, victimă a traficanţilor de fiinţe umane.

Echipa televiziunii americane a pornit şi pe urmele proxeneţilor. A intrat în închisoare, pentru a sta de vorbă cu ei.

În faţa camerei video a vorbit Armand Ceneac, un deţinut condamnat pentru uciderea unei tinere, pe care a cumpărat-o, ca pe o marfă.

„Am plătit 50 de dolari şi am adus-o acasă la mine. Iar ziua următoare ne-am luat la ceartă şi am lovit-o.“

Reportajul porneşte însă de la cazul a doi proxeneţi români, tată şi fiu, Bogdan şi Marius Nejloveanu, ce a făcut vâlvă în Marea Britanie.

Din Spania, victimele erau transferate la Manchester, în Marea Britanie. Una dintre ele a reuşit să scape şi a povestit totul poliţiştilor, iar proxeneţii au fost arestaţi. Tatăl a primit 6 ani de închisoare, iar fiul, 21.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close