Antena 3 CNN Actualitate Media Reportaj CNN: România, punct fierbinte al sclaviei sexuale

Reportaj CNN: România, punct fierbinte al sclaviei sexuale

Reportaj CNN: România, punct fierbinte al sclaviei sexuale
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mai 2011   •   08:51
Ţara noastră este din nou în atenţia mass-mediei din străinătate. De această dată, din cauza unui reportaj făcut de către cei de la CNN, despre traficul de carne vie din România. În cadrul reportajului, reporterii au vizitat Alexandria, unde au stat de vorbă cu victimele unei familii de proxeneţi, care trăiau în sărăcie lucie .

CNN a făcut publice imagini ale poliţiei nu au mai fost văzute până acum. ONU descrie România drept "un punct fierbinte global al sclaviei sexuale".

Reporterii americani au venit în România pentru a investiga două astfel de cazuri, tată şi fiu: Bogdan şi Marius Nejloveanu, care ademeneau românce în Marea Britanie, după care le vindeau pentru sex.

"Reţeaua Nejloveanu" a început în Alexandria, în sudul României, de unde bărbaţii racolau femei pe care le duceau să se prostitueze în Madrid. Nu a trecut mult însă până când ei şi-au mutat afacerea în Marea Britanie, pentru a-şi spori afacerea în bordelurile din Manchester.Fetele erau forţate să lucreze 12 ore pe zi.

Reporterii CNN au venit în satul Buzescu, unde mama lui Bogdan Nejlovean insistă că fiul ei nu a făcut nimic. Autorităţile din ţara noastră nu sunt însă de acord.

Oficialii din România spun că, în ţară, sunt multe cazuri similare, iar unele sunt mult mai rele decât acesta.
 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: cnn reportaj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close