Antena 3 CNN Actualitate Media Un celebru blogger român a fost condamnat la închisoare pentru şantaj

Un celebru blogger român a fost condamnat la închisoare pentru şantaj

Un celebru blogger român a fost condamnat la închisoare pentru şantaj
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Noi 2016   •   21:55

Unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri a fost condamnat pentru o faptă extrem de gravă: a postat pe Internet imagini indecente cu fosta iubită şi a şantanjat-o pe aceasta. Oliver Robert Nohai, din Timişoara, are o "armată" de peste 100.000 de fani şi a devenit celebru datorită atacurilor virtuale date unor oameni politici, prin intermediul unor grupuri extrem de active în mediul online.

Conform Spynews, sub masca de Zorro, de apărător al dreptăţii, se ascunde un infractor.

"Haiducul" a fost condamnat, recent, la un an şi patru luni de închisoare, cu suspendare, pentru că a creat un cont fictiv pe Facebook, folosind imaginile unei foste iubite (o bombă sexy blondă) şi a dat publicităţii fotografii indecente cu aceasta, susţinând, în numele ei, că este dispusă să facă sex pe bani cu diferiţi afacerişti.

În momentul în care a descoperit că Oliver Robert Nohai se foloseşte de numele ei şi de imaginile cu ea goală (făcute cu acordul ei, în perioada în care forma un cuplu cu bloggerul), tânăra a depus plângere la DIICOT, iar procurorii l-au dat pe infractor pe mâna judecătorilor.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close