Antena 3 Actualitate Media Un jurnalist îi dă replica lui Tudor Chirilă, după lecțiile de deontologie

Un jurnalist îi dă replica lui Tudor Chirilă, după lecțiile de deontologie

13 Apr 2017   •   12:32
  Un jurnalist îi dă replica lui Tudor Chirilă, după lecțiile de deontologie

Editorialistul Gazetei Sporturilor Alin Buzărin răspunde criticilor formulate de solistul Tudor Chirilă la adresa Gazetei pentru un articol despre fratele acestuia, Ionuț Chirilă, îndepărtat recent de pe banca tehnică a ASA Tg. Mureș.

"Dacă invoci presa de calitate, te invit să parcurgi un material de o pagină, publicat pe 23 martie, adică acum trei săptămâni, sub aceeași semnătură ca și textul de față. Am explicat atunci, în urma demiterii, după o victorie!, a predecesorului Ilie Stan, în detaliu (tot pe surse!) mecanismul absurd de funcționare a clubului din Tg. Mureș, iar Ionuț, cu 48 de ore înainte de a semna cu ASA, cu siguranță că a parcurs acel text. Scriam cum se finanțează gruparea, cum se toacă antrenorii, cum li se impun anumiți jucători. Altfel, citind în continuare Gazeta, pe care ai avut-o în casă din copilărie, nu-ți vei risipi iubirea pe niște dobitoci și nici nu vei risca să te contaminezi de spirit tabloid. Sau nu mai mult decât la Vocea României, un produs de care ți-ai lipit lucrativ efigia, găsindu-l, fără îndoială, prin excelență academic. E tot o părere Subiectivă, ca și a ta", scrie Buzărin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close