Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri tulburătoare despre starea lui Michael Schumacher. Jean Todt: ”Nu mai este Michael de dinainte!”

Dezvăluiri tulburătoare despre starea lui Michael Schumacher. Jean Todt: ”Nu mai este Michael de dinainte!”

Jean Todt, colegul și prietenul lui Michael Schumacher, a făcut declarații tulburătoarele despre starea actuală de sănătate a fostului campion.

Dezvăluiri tulburătoare despre starea lui Michael Schumacher. Jean Todt: ”Nu mai este Michael de dinainte!”
Sursa foto: Clive Mason / Staff / Getty Images
de Laura Dinu    |    14 Dec 2023   •   11:51

Jean Todt și Michael Schumacher au lucrat împreună timp de zece ani la Ferrari, din 1996 până în 2006. Între cei doi s-au creat legături puternice de prietenie, care continuă și astăzi, în ciuda teribilului accident de schi suferit de campionul Germaniei, în decembrie 2013. 

În urmă cu zece ani, pe 29 decembrie 2013, viața lui Michael Schumacher a fost dată peste cap, în urma unui accident de schi la Méribel. Victimă a unui traumatism cranian și a unei hemoragii cerebrale, Schumacher a fost în comă, părăsind spitalul din Grenoble abia în iunie 2014, când a fost transferat la centrul spitalicesc Lausanne, din Elveția. Abia câteva luni mai târziu a mers acasă, unde este îngrijit de soția lui. Familia fostului campion păstrează cu sfințenie secretul cu privire la starea de sănătate a acestuia.  

„Michael Schumacher este aici, așa că nu îmi este dor de el”, spune Jean Todt, care i-a fost șef la Ferrari timp de un deceniu (1996-2006), și prieten în același timp.

”El nu mai este Michael de dinainte. Este diferit și este foarte bine îngrijit de soția și de copiii lui care îl protejează. Viața lui este diferită și am privilegiul de a putea împărtăși momente frumoase cu el. Asta e tot ce este de spus. Din păcate, soarta l-a lovit în urmă cu zece ani și nu mai este Michael pe care l-am cunoscut în F1”, a mai spus Jean Todt, potrivit lequipe.fr

Nu a mai fost văzut în public din 2013

Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public din decembrie 2013, atunci când s-a accidentat grav în timp ce schia în Alpii francezi, familia sa menținând o confidențialitate strictă în jurul stării sale de sănătate.

Soția lui Schumacher, Corinna, a oferit o actualizare a stării de sănătate a acestuia, spunând că bărbatul în vârstă de 54 de ani este "diferit, dar aici" în timpul unui documentar Netflix din 2021 despre viața fostului pilot, în timp ce el continuă să urmeze un tratament de reabilitare pentru traumatismele suferite în urma accidentului de schi, potrivit express.co.uk.

Citește și: Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o publicație din cauza unui interviu generat de Inteligența Artificială

Jurnalistul Bild Benoit a fost întrebat recent dacă poate oferi o actualizare a stării de sănătate a prietenului său.

"Nu", a declarat el pentru Blick. Însă a adăugat: "Există un singur răspuns la această întrebare și acesta este cel pe care fiul său Mick l-a dat într-unul dintre rarele sale interviuri din 2022: 'Aș da orice să vorbesc cu tata'. Această propoziție spune totul despre cum se simte tatăl său de peste 3.500 de zile. Un caz fără speranță", a spus, trist, Benoit.

×
Subiecte în articol: Jean Todt Michael Schumacher
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close