Antena 3 CNN Actualitate Mihai Fifor, somație pentru Klaus Iohannis: „Preşedintele ar trebui să ne explice ce a făcut în această calitate”

Mihai Fifor, somație pentru Klaus Iohannis: „Preşedintele ar trebui să ne explice ce a făcut în această calitate”

Mihai Fifor, somație pentru Klaus Iohannis: „Preşedintele ar trebui să ne explice ce a făcut în această calitate”
08 Iun 2019   •   11:39

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis căruia îi cere să își asume eșecul după ce România a pierdut șansa unui nou mandat de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU.

„Președintele Iohannis nu a cerut acest lucru nici de pe peluza Casei Albe, unde a avut onoarea, în numele României, sa susțină o conferință de presă împreună cu președintele SUA, Donald Trump.

Linia de politică externă promovată de domnul Iohannis, fără consultarea Parlamentului, obstrucționând permanent Guvernul în numirea ambasadorilor, a contribuit decisiv la acest rezultat înregistrat la ONU.

Preşedintele ar trebui să ne explice ce a făcut în această calitate pe care şi-a atribuit-o singur, pentru a obţine acel loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU”, a scris fostul ministrul al Apărării, Mihai Fifor, pe pagina sa de facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor esec Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close