Antena 3 CNN Actualitate Mircea Coşea, despre dosarul Microsoft: O problemă foarte gravă care explică multe lucruri în căderea pe care a avut-o România

Mircea Coşea, despre dosarul Microsoft: O problemă foarte gravă care explică multe lucruri în căderea pe care a avut-o România

Mircea Coşea, despre dosarul Microsoft: O problemă foarte gravă care explică multe lucruri în căderea pe care a avut-o România
de S.T.    |    16 Oct 2014   •   11:13

Analistul economic Radu Soviani şi profesorul Mircea Coşea au vorbit, joi, la Antena 3, despre descinderile DNA în dosarul Microsoft.

"Oricând trebuie să se întâmple astfel de percheziţii pentru nume atât de mari. Până la urmă, prin activitatea lor presupus infracţională afectează nivelul de trai general al populaţiei şi bunul mers al economiei", a spus Radu Soviani.

Profesorul Mircea Coşea susţine că "momentul descinderilor DNA în dosarul Microsoft nu e cel mai bun, fiind campanie electorală".

"E o problemă foarte gravă care explică multe lucruri în căderea pe care a avut-o România atâţia ani(...). În această campanie electorală, românii au parte de două lucruri: cadouri electorale, ori dosare penale. Sper că problema aceasta (dosarul Microsoft- n.red.) nu va fi îngropată", a mai spus Mircea Coşea.

Joi dimineaţa au loc 56 de percheziţii în Dosarul Microsoft, în care prejudiciul ajunge la 20 de milioane de dolari. Procurorii fac verificări acasă la fostul şef SIE Cătălin Harnagea, fostul şef al cancelariei lui Adrian Năstase, Remus Truică, fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, şi la omul de afaceri Nicolae Dumitru.

Alte descinderi au loc la fostul ministru Gabriel Sandu, la un important dealer auto, Dorin Marian, şi la fundaţia Dinu Pescariu.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu".

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close