Antena 3 CNN Actualitate O fată călcată de tren a fost lăsată să moară din cauza religiei. Părinţii au refuzat tranfuzia

O fată călcată de tren a fost lăsată să moară din cauza religiei. Părinţii au refuzat tranfuzia

O fată călcată de tren a fost lăsată să moară din cauza religiei. Părinţii au refuzat tranfuzia
Sursa foto: Foto: www.imedicalapps.com
12 Noi 2015   •   18:05

Tânăra de 19 ani din Suceava care a fost accidentată de tren, a murit pentru că părinţii ei au refuzat să accepte transfuziile. Familia a invocat motive religioase. Fata a făcut stop cardiorespirator şi medicii nu au mai reuşit să o salveze. 

Tânăra de 19 ani a fost victima unui accident, la data de 5 noiembrie. Maşina în care se afla a fost lovită de un tren. Ea nu a putut fi operată, întrucât familia sa a refuzat transfuzia de sânge, din motive religioase.
    
Accidentul a avut loc în comuna suceveană Ciprian Porumbescu, după ce maşina în care tânăra se afla a rămas blocată pe calea ferată şi a fost lovită de un tren.

În urma impactului, fata în vârstă de 19 ani a fost rănită grav, având un traumatism cranio-cerebral cu edem, fracturi costale care i-au afectat plămânul stâng, dar şi fracturi la picioare.
   
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în acest caz şi a declanşat o anchetă, prin Biroul Teritorial Suceava, la Spitalul Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava.

×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close