Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă de 15 ani din Braşov a dispărut fără urmă, în drum spre şcoală

O fetiţă de 15 ani din Braşov a dispărut fără urmă, în drum spre şcoală

O fetiţă de 15 ani din Braşov a dispărut fără urmă, în drum spre şcoală
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Oct 2011   •   18:14

Alertă printre poliţiştii braşoveni. Zeci de agenţi caută o fată de 15 ani, care a disparut fără urmă de 48 de ore. Adolescenta a plecat miercuri dimineaţă cu o maşină de ocazie, spre şcoală. De atunci însă nu se mai ştie nimic despre ea. Familia şi colegii o caută şi ei fără încetare şi se roagă să o găsească în viaţă.

Nu pot sta cu mâinile în sân. Colegii Alexandrei fac tot ce pot ca să-şi găsească prietena. Fata de 15 ani a dispărut miercuri.

Se pare însă că fata a pierdut autobuzul şi ar fi făcut autostopul. Când au văzut că întârzie, colegii au sunat-o. Le-a spus atunci că e la intrarea în Coldea. După 10 minute încă nu ajunsese la şcoală, aşa că au sunat-o iar.

"Uite, acum sunt la intersecţie şi vin", a răspuns Alexandra. În acel moment s-a auzit un zgomot ciudat şi s-a întrerupt convorbirea"

Imediat băiatul cu care vorbea şi ceilalţi colegi au cerut ajutorul dirigintei. Dascălul a anunţat poliţia, iar agenţii au mers la familia fetei. Acum părinţii se tem de ce e mai rău.

Familia, colegii şi politia o cauta pe fată. Alexandra are 15 ani, 1 metru 65 înălţime şi 50 de kg. Are părul vopsit blond şi ochii verzi. Când a dispărut era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră cu dungi mov, geacă gri şi teneşi mov.

×
Subiecte în articol: Brașov disparuta fetita
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close