Antena 3 CNN Actualitate Mărturie despre pacienta ZERO. Soțul femeii infectate cu noua tulpină COVID-19 rupe tăcerea

Mărturie despre pacienta ZERO. Soțul femeii infectate cu noua tulpină COVID-19 rupe tăcerea

Avem primele mărturii ale familiei femeii din Giurgiu , prima persoană infectată cu noua tulpină COVID-19 de la noi din ţară. În exclusivitate pentru Antena 3, soţul femeii a povestit că aceasta se simte bine şi a avut doar simptomele unei banale răceli.

Mărturie despre pacienta ZERO. Soțul femeii infectate cu noua tulpină COVID-19 rupe tăcerea
de Laura Dinu    |    11 Ian 2021   •   15:40

Familia nu îşi explică de unde ar fi putut să ia virusul, în condiţiile în care nu au călătorit în afara ţării şi nu au intrat în contact cu nicio persoană venită din Marea Britanie. Cu toţii muncesc în agricultură şi au mai fost testaţi pozitiv şi socrii femeii şi un bărbat care-i ajută la muncile agricole, însă soțul este negativ. 

”Toata familia este bine, nu avem nicun fel de probleme cu starea de sănătate. A fost o simpla răceala și atât. O banală răceală! Nu a avut gust, nu a avut miros.

Am fost până în Crăciun la cumparaturi, în supermarket... Sărbătorile le-am făcut acasă, și de Crăciun și de Revelion. Nu am ieșit din țară, se poate verifica!

Eu nu sunt bolnav și nici copilul cel mare, nu am avut niciun simptom și am ieșit negativi. Trăim toți într-o casă”, a declarat bărbatul, în exclusivitate la Antena 3. 

Acesta spune că au fost confirmați pozitiv atât părinții lui, cât și un bărbat care îi ajută la muncile agricole. 

”Soția, mama, tatăl meu și cineva care lucrează la noi. 

Au venit de la Primarie, ne-au sunat în fiecare dimineață și ne-au întrebat dacă avem nevoie de ceva. Ne-au sunat și cei de la DSP, cei de la Poliție ne-au verificat. Noi nu dorim sa raspândim boala.

Așteptăm să vină acasă, să ne repetăm testele, să vedem. De duminica trecută suntem toți în izolare. Pozitiv a ieșit și tata, și omul care lucreaza la noi, nici măcar un simptom nu au avut, să fie infundat, răcit. Eu de ce nu am luat și copilul cel mare?”, se întreabă bărbatul. 

×
Subiecte în articol: tulpina
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close