Antena 3 CNN Actualitate Patru miliarde de lei vechi şi un pistol cu gaze, descoperite într-o maşină oprită de poliţişti

Patru miliarde de lei vechi şi un pistol cu gaze, descoperite într-o maşină oprită de poliţişti

Patru miliarde de lei vechi şi un pistol cu gaze, descoperite într-o maşină oprită de poliţişti
Sursa foto: pistol
19 Mar 2009   •   23:04

Firmele fantomă se păzesc cu arma în mână. Acest lucru l-au aflat şi poliţiştii din Ţăndărei. Dar numai după ce-au oprit o maşină cu număr de Statele Unite, în care erau 4 indivizi. Şi nu orice fel de indivizi, ci unii foarte bogaţi. Bărbaţii aveau o grămadă de bani lichizi, ordine de plată de vreo 4 miliarde de lei vechi, tot felul de ştampile şi documente contabile. Şi la asemenea valori, cum să nu existe şi o armă?! Mai precis una fără acte legale, ca să aibă şi poliţiştii de la ce porni ancheta.

Maşina înmatriculată în Statele Unite le-a atras atenţia poliţiştilor din Ialomiţa. Înăuntru se aflau patru persoane.
Şoferul avea asupra lui un pistol cu gaze, pe care îl deţinea fără autorizaţie şi 14.000 de lei.

La post, surpriza poliţiştilor a fost şi mai mare. După ce au verificat şi bagajele au descoperit aproximativ patru miliarde de lei vechi plus ordine de plată. Întrebat de unde are ordinele de plată, suspectul a răspuns că aparţin firmelor la care lucrează. Poliţiştii spun că e vorba de şase firme.

Documentele au fost ridicate pentru cercetări. Bărbatul care avea asupra lui actele contabile este o cunoştinţă mai veche a oamenilor legii. Constănţeanul este cercetat în patru dosare de evaziune fiscală. Şi el, şi ceilalţi trei din maşină au fost reţinuţi.

Observator

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close