Antena 3 Actualitate Percheziții în Bihor, la mai multe instituții publice, printre care și două sedii ale poliției

Percheziții în Bihor, la mai multe instituții publice, printre care și două sedii ale poliției

29 Iun 2016   •   09:53
Percheziții în Bihor, la mai multe instituții publice, printre care și două sedii ale poliției

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziţii în 22 de locaţii situate în judeţul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2014- 2016. 

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2014- 2016. În cursul zilei de 29 iunie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 22 de locaţii, situate în judeţul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat al DNA transmis AGERPRES. 

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare şi din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor. 

Potrivit surselor, au loc percheziţii şi la posturile de poliţie din Cărpinet şi Pietroasa. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close