Antena 3 CNN Actualitate Piedone, mesaj din spatele gratiilor: "Mi-e dor de voi. De clătitele și de gogoșile pufoase oferite în fața blocurilor, de discuțiile noastre"

Piedone, mesaj din spatele gratiilor: "Mi-e dor de voi. De clătitele și de gogoșile pufoase oferite în fața blocurilor, de discuțiile noastre"

Cristian Popescu-Piedone a transmis un nou mesaj din închisoare, după ce a fost condamnat la peste 4 ani de închisoare cu executare. Fostul edil spune că îi este dor de cetățenii din Sectorul 5, despre care afirmă că sunt oameni calzi, care îl întâmpinau cu clătite și gogoși printre blocuri și cu care discuta mereu cu plăcere.

Piedone, mesaj din spatele gratiilor: "Mi-e dor de voi. De clătitele și de gogoșile pufoase oferite în fața blocurilor, de discuțiile noastre"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    17 Mai 2022   •   18:25

"Scrisoare pentru oamenii calzi și buni din Sectorul 5, Vă port în suflet, clipă de clipă. Mi-e dor de VOI... Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor...
Mi-e dor de discuțiile noastre... Mi-e foarte dor... Dar calendarul își vede de ale sale și cerne. Și timp și zile și viață... Cu voia lui Dumnezeu și cu dragostea voastră, poate ne vom revedea mai curând decât speră orcii.
Până atunci, vă doresc sănătate și belsug în case! Aveți grijă de voi pentru că sunteți minunați!
Și să nu vă fie teamă pentru planurile noastre toate! Nu vor putea fi spulberate de orci!

Discut mai mereu cu fiul meu Vlad ! ❤️ El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! ? Ața că știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră!  Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!
Orcii nu vor mai pune ghearele murdare pe această bucată de țară! De doi ani, aici în 5 decide doar comunitatea, iar banul public se cheltuie exclusiv pentru nevoile comunității! Pentru orci... nu mai sunt bani publici de supt!", este mesajul postat de Piedone.

În continuare, fostul primar îi îndeamnă pe cetățenii Sectorului 5 să îi scrie pe adresa penitenciarului.

Fiul lui Piedone, mesaj emoționant: "Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou!"

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj, joi, într-o postare pe Facebook, după ce tatăl său a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

"Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!", este mesajul transmis de Vlad Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu Piedone s-a predat la Poliţia din Bragadiru

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, s-a predat, joi, la Secţia de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Potrivit deciziei instanţei, Piedone a fost condamnat la patru ani închisoare pentru o infracţiune de abuz în serviciu, în legătură cu autorizaţia emisă de Primărie pentru clubul Colectiv şi achitat pentru altă infracţiune de abuz în serviciu. 

 

 

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu-Piedone
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close