Antena 3 CNN Actualitate Ponta îi răspunde lui Băsescu: Preşedintele s-a cam dat de gol că el face jocurile în Justiţie. "Pe mine nu m-a căutat nimeni să intervin"

Ponta îi răspunde lui Băsescu: Preşedintele s-a cam dat de gol că el face jocurile în Justiţie. "Pe mine nu m-a căutat nimeni să intervin"

Ponta îi răspunde lui Băsescu: Preşedintele s-a cam dat de gol că el face jocurile în Justiţie.  "Pe mine nu m-a căutat nimeni să intervin"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    29 Mar 2013   •   13:34

Premierul Victor Ponta i-a răspuns, vineri, preşedintelui Traian Băsescu, spunând că şeful statului s-a cam dat de gol că el face jocurile în Justiţie, atunci când a precizat sunt foarte mulţi politicieni care cred că se poate interveni în justiţia din România.

"Pe mine nu m-a căutat nimeni să intervin în Justiţie, de ce îl caută pe domnul preşedinte Băsescu? Înseamnă că oamenii de ce îl caută. Vă daţi seama, omul când se duce la magazinul de pâine, cumpără pâine. Înseamnă că oamenii că domnul preşedinte poate să intervină în Justiţie. Uite, că pe mine nu m-a căutat nimeni, că ştiu eu nu pot să intervin în Justiţie, şi nici nu vreau. Deci, preşedintele s-a cam dat de gol că el face jocurile prin Justiţie, eu sper că nu la va mai face şi e foarte bine", a declarat vineri Victor Ponta.

De asemena, Ponta a mai precizat, în calitatea de ministru interimar al Justiţiei, că preşedintele ar trebui să spună cine l-a căutat să intervină în justiţie.

Preşedintele Traian Băsescu a spus vineri, la Congresul avocaţilor, că au fost politicieni care au cerut intervenţia în Justiţie.

"Eu nu ştiu vreun dosar care să fi fost făcut la comandă, în schimb sunt foarte mulţi politicieni care cred că se poate interveni în justiţia din România. Dacă avem o restanţă în evoluţia mentalităţii cuiva, această restanţă este la politicieni. Sunt politicieni care n-au înţeles nimic din ultimii 10-15 ani în care încercăm reformarea justiţiei", a spus şeful statului.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta politicieni
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close