Antena 3 Actualitate Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, demis din funcţie

Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, demis din funcţie

29 Iun 2016   •   20:58
Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, demis din funcţie
Sursa foto: Foto: Facebook


PNL Baia Mare a informat, miercuri, că a decis vacantarea funcţiei de preşedinte al respectivei organizaţii, deţinută de Cristian Niculescu Ţâgârlaş, precum şi retragerea sprijinului politic acordat acestuia.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres, Comitetul de Coordonare Locală al PNL Baia Mare, în urma exprimării votului celor prezenţi, a decis cu un număr de 119 "pentru", două "împotrivă" şi unul anulat demiterea preşedintelui interimar, iar cu un număr de 114 "pentru", şapte "împotrivă" şi unul anulat retragerea sprijinului politic acordat acestuia.

Cristian Niculescu Ţâgârlaş a candidat la alegerile locale din 5 iunie pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare, obţinând peste 4.000 de voturi, acesta fiind surclasat de candidatul Coaliţiei pentru Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a totalizat peste 32.000 de voturi.

Potrivit aceleiaşi surse, în următorul interval de timp se vor organiza alegeri la nivelul Organizaţiei Municipale PNL Baia Mare pentru ocuparea funcţiei vacantate şi se va face un audit financiar.

 

Sursă: Agerpres
×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close