Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul bărbatului călcat intenționat cu mașina, la Slatina

Răsturnare de situație în cazul bărbatului călcat intenționat cu mașina, la Slatina

Răsturnare de situație în cazul bărbatului strivit ieri cu mașina în Slatina.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   07:45

Șoferul mașinii a declarat că l-a călcat pe bărbat pentru că a vrut să-și apere iubita. Bărbatul lovit nu avea voie să se apropie de ea pentru că, pe numele lui, era emis un ordin de protecție, iar, potrivit unor martori, o urmărea cu mașina prin oraș. 

Șoferul care a intrat cu mașina în tânărul care își urmărea fosta iubită a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor. 

Imaginile surprinse ieri dimineață în Slatina, în zona Catedralei, sunt șocante. Era doar puțin trecut de ora 10:00 când șoferii a trei mașini care circulau în aceeași direcție calcă frâna dintr-o dată. 

Prima mașină, cel mai probabil oprită la o trecere de pietoni, este împinsă de cea din spate. Șoferul primei mașini coboară, la fel și pasagera din dreapta. Șoferul autovehiculului din spate trage de volan și dă în marșarier. Șoferul primei mașini se îndreaptă spre conducătorul autoturismului care nu încetinește, nu oprește și chiar accelerează spre el. Asta se poate vedea cu ușurință pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Însă, privind cu mai multe informații, imaginile se pot descrie acum altfel. Bărbatul care este prins între cele două mașini este Cătălin, un fost o iubit al tinerei care se află în dreapta autoturismului din mijloc. La volan, actualul iubit, Robert. Victima, Letizia, are un ordin de protecție emis pe 5 decembrie. Agresor, bărbatul care acum s-a transformat în victimă. 

”În data de 1/12/2023, pârâtul s-a deplasat la locuința victimei, a intrat în locuință și pe fondul unei conflict verbal care a escaladat, acesta a lovit victima cu palma în zona feței și a strâns-o de gât”,  se arată în comunicatul judecătoriei. 

Judecătorii de la Balș i-au interzis bărbatului din imagini să se apropie de femeie vreme de trei luni, la o distanță mai mică de 100 m. I-au interzis, de asemenea, să nu o sune și să nu îi scrie. 

”Instanța apreciază că acțiunile pârâtului din data de 01.12.2023 sunt de natură să pună în pericol identitatea fizică sau psihologică a reclamantei, pârâtul exercitând acte de violență fizică asupra acesteia”, mai spune Judecătoria.  

Ieri însă, potrivit unor martori, bărbatul acuzat de violență domestică ar fi organizat o vânătoare ca să o prindă pe femeile. Pentru că nu întâmplător, la volanul dubei din spatele BMW-ului, era chiar șoferul agresorului, devenit acum victimă. Mai mult, unii martori spun că, fix înainte de acest episod, fata ar fi sunat la 112 ca să ceară ajutor, pentru că se teme pentru viața ei. 

Acum, actualul iubit este în custodia poliției de la IPJ Olt. El este acuzat de tentativă de omor iar victima, cel mai probabil, chiar pe patull de spital, se va alege și ea cu dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție. 

×
Subiecte în articol: Slatina
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close