Antena 3 Actualitate Religie Ce nu este bine să faceți duminica, în timpul Sfintei Liturghii! Este mare păcat

Ce nu este bine să faceți duminica, în timpul Sfintei Liturghii! Este mare păcat

07 Iul 2018   •   22:58
Ce nu este bine să faceți duminica, în timpul Sfintei Liturghii! Este mare păcat
Sursa foto: Foto: secretele.com

Potrivit sfinților părinți, cu excepția celor bolnavi sau celor care se îngrijesc de persoanele suferinde, nimeni nu are voie să lipsească duminică de la Sfânta Liturghie, pentru că este mare păcat.

Dacă totuși, din diverse motive, care nu depind de noi, nu putem ajunge la Sfânta Liturghie, iată ce trebuie să faceți…
Nu aveți voie să dormiți sau să lucrați în vreun fel

Dacă serviciul vă obligă să lucrați într-o zi de duminică și nu aveți altă soluție, nu înseamnă că nesocotiți ziua Domnului. Dar dacă alegeți să lucrați de bună voie în loc să mergeți la Sfânta Liturghie, trebuie să aveți mare grijă.

Se spune că banii pe care îi faceți astfel sunt blestemați și riscați să-i dați pe medici și medicamente sau să vi se fure. De asemenea, în timpul Sfintei Liturghii nimeni nu are voie să doarmă, să facă cumpărături, să gătească sau să călătorească.

Este o poruncă să cinstim ziua de duminică, nu o glumă care să nu fie luată în seamă…

Când preoții se roagă pentru întreaga țară, pentru sănătate, mântuire și pentru cei trecuți la cele veșnice, nu ne îmbuibăm, nu trândăvim, nu chefuim, nu petrecem. Doar astfel ne vor fi ascultate și împlinite rugăciunile și vom fi păziți de boli și farmece, casa și familia ne va fi binecuvântată și vom primi binefaceri de la Dumnezeu.

Citește aici rugăciunea puternică ce îndepărtează toți dușmanii văzuți și nevăzuți, scrie secretele.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close