Antena 3 CNN Actualitate Religie Mesaje de Paște 2017. Cele mai simpatice Mesaje de Paște 2017 pentru prieteni

Mesaje de Paște 2017. Cele mai simpatice Mesaje de Paște 2017 pentru prieteni

Mesaje de Paște 2017. Cele mai simpatice Mesaje de Paște 2017 pentru prieteni
14 Apr 2017   •   10:40

Mesaje de Paște 2017! Cele mai frumoase Mesaje de Paște 2017

Mesaje de Paște 2017. Mai sunt doar câteva ore până când o lume întreagă vine să ia Lumină. E clipa să-ți îndrepți gândurile spre cei dragi și să le trimiți cele mai frumoase Mesaje de Paște 2017. Trimite așadar Mesaje de Paște 2017 celor dragi.

Mesaje de Paște 2017 Iepurașul să nu te ocolească

Mesaje de Paște 2017 Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Mesaje de Paște 2017 Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Mesaje de Paște 2017 Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Mesaje de Paște 2017 Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Mesaje de Paște 2017 Sărbătoarea celor patru taine divine

Mesaje de Paște 2017 Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

Mesaje de Paște 2017 Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Mesaje de Paște 2017 M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Mesaje de Paște 2017 Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște 2017 Lumina Învierii să pătrundă în sufletul vostru

Mesaje de Paște 2017 Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Mesaje de Paște 2017 Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paște 2017 Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Mesaje de Paște 2017 Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Mesaje de Paște 2017 Plicuri cu pupici

Mesaje de Paște 2017 Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Mesaje de Paște 2017 De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune

Mesaje de Paște 2017 E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paște 2017 Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close