Mesaje de Paște. Cele mai frumoase Mesaje de Paște pentru cei dragi

14 Apr 2017   •   10:36
Mesaje de Paște. Cele mai frumoase Mesaje de Paște pentru cei dragi

Mesaje de Paște. Mai sunt doar câteva ore până la noaptea magică a Învierii. E momentul să-ți îndrepți gândurile spre cei dragi și să le trimiți cele mai frumoase Mesaje de Paște. Trimite așadar Mesaje de Paște celor dragi.

Mesaje de Paște Sărbătoarea celor patru taine divine

Mesaje de Paște E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paște Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului sa vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paste Fericit!

Mesaje de Paște Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște Lumina Învierii să pătrundă în sufletul vostru

Mesaje de Paște Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Mesaje de Paște Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

Mesaje de Paște Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului sa îţi aducă în suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Mesaje de Paște Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

Mesaje de Paște Iepurașul să nu te ocolească

Mesaje de Paște Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Mesaje de Paște Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Mesaje de Paște Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Mesaje de Paște Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Mesaje de Paște Plicuri cu pupici

Mesaje de Paște Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE

Mesaje de Paște Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Mesaje de Paște M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Mesaje de Paște Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.

Mesaje de Paște De Paşte te provoc la un concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune

x close