Antena 3 CNN Actualitate Religie Mii de pelerini la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti pentru a se închina la racla cu moaştele Sfântului Nectarie

Mii de pelerini la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti pentru a se închina la racla cu moaştele Sfântului Nectarie

Mii de pelerini sunt aşteptaţi să vină la Mânăstirea Radu Vodă din bucureşti să se roage pentru sănătate la racla cu moaştele Sfântului Nectarie. Este Sfântul care, mai ales astăzi, se spune că îi ajută pe cei în suferinţă şi îi poate vindeca pe bolnavi.

de Mădălina Ignat    |    09 Noi 2023   •   11:02

Mii de oameni aşteaptă la rând pentru a intrat în Mânăstire Radu Vodă şi pentru a se închina la racla cu sfintele moaşte ale Sfântului Nectarie.

Sfântul Nectarie este cunoscut ca vindecătorul celor bolnavi de cancer, motiv pentru care, mai ales astăzi, sunt foarte mulţi oameni, şi dintre cei bolnavi, şi dintrei cei care nu se află în suferinţă, care vin şi se roagă Sfântului Nectarie pentru sănătate, dar şi pentru ajutor.

Citeşte şi: Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Nectarie, vindecătorul de cancer. Ce trebuie să faci astăzi, 9 noiembrie, pentru a fi ferit de boli 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sunt oameni care au venit din mai multe colţuri ale ţării şi au străbătut sute de kilometri pentru a venit la Mânăstirea Radu Vodă din Bucureşti ca să îl sărbătorească pe Sfântul Nectarie.

Timpii de aşteptare sunt şi de câteva ore, însă oamenii spun că vor aştepta cât este mecesar pentru a reuşi să ajungă în interiorul Mânăstirii şi să se roage.

Slujba va ţine până după ora 12, iar toţi pelerinii vor putea intra pentru a se ruga la racla cu sfintele moaşte.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close