Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Avertismentul profesorului Dulcan pentru a ne menține pozitivi şi sănătoşi | Cât de periculos este stresul pentru organism

Avertismentul profesorului Dulcan pentru a ne menține pozitivi şi sănătoşi | Cât de periculos este stresul pentru organism

Profesorul Constantin Dulcan a explicat cum trebuie să procedăm pentru a ne menţine pozitivi şi sănătoşi în contextul situaţiilor grele cu care ne confruntăm.

de Andreea Cigolea    |    03 Oct 2022   •   10:24

Pentru a ne menține calmul în această perioadă atât de tulbure și cu atât de multe vești proaste, profesorul a explicat ce am putea face în acest sens.

”Suntem într-un moment dificil cu mari riscuri și în primul rând trebuie să ne menținem calmul.

  Trebuie să găsim înțelepciunea să surmontăm toate neînțelegerile lumii. Noi suntem în toată povestea asta implicați ca poziție, dar nu ca participare în sensul intereselor directe.

Eu zic să ne păstrăm calmul să fim cât se poate de liniștiti pentru că dacă ne epuizăm deja dinainte de a întâmpina un pericol este fără îndoială că sănătatea noastră este pusă în pericol.

Nu putem evita stresul, stresul este o chimie nocivă pentru organism, dar ne putem face o oază în casă, unde să ne liniștim” a declarat Constantin Dulcan la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Constantin Dulcan stres
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close