Antena 3 CNN Actualitate Sfârșit tragic pentru o tânără româncă în Statele Unite ale Americii

Sfârșit tragic pentru o tânără româncă în Statele Unite ale Americii

Sfârșit tragic pentru o tânără româncă în Statele Unite ale Americii
Sursa foto: foto: pixabay.com
09 Iun 2016   •   17:56

Virgilia Nicula, o tânără de 25 de ani originară din Oradea, a murit într-un tragic accident care a avut loc la sfârșitul lunii mai în Richmond, Statele Unite ale Americii.

Marți, 24 mai, tânăra Virgilia Nicula se afla în drum spre locul de muncă, însă mașina ei s-a defectat și a fost nevoită să oprească pe una dintre benzile de circulație. Se întâmpla la ora 1:30 dimineața, iar la câteva momente după ce a oprit a fost izbită de o altă mașină, condusă de un tânăr care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un apropiat al tinerei a povestit pentru Vocea Transilvaniei cum s-a petrecut tragedia în urma căreia Virgilia Nicula și-a pierdut viața.

    'A sunat la Poliție pentru ajutor, un echipaj a trecut pe partea opusă a autostrăzii și a văzut că e cu avariile pornite și s-au întors pe la prima ieșire. Până când au ajuns un alt șofer a lovit-o în plin din spate. A ajuns la spitalul din San Francisco, unul dintre cele mai bune din SUA, dar din păcate era în stare critică, în comă cerebrală. Medicii au reușit, folosid datele de pe permisul ei de conducere, să posteze un mesaj pe pagina ei de Facebook pentru ca părinții sau familia să contacteze spitalul. Mama ei, care locuiește în Oradea, a aflat doar câteva ore mai târziu despre accident, iar noi, prietenii ei apropiați care locuim în State am fost primii care am mers la spital', a povestit Ovidiu Ciortan.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close