Antena 3 CNN Actualitate Social Florin Busuioc, între viaţă şi moarte! „Şeful secţiei de cardiologie avea telefonul închis”

Florin Busuioc, între viaţă şi moarte! „Şeful secţiei de cardiologie avea telefonul închis”

Florin Busuioc, între viaţă şi moarte! „Şeful secţiei de cardiologie avea telefonul închis”
07 Noi 2018   •   12:22

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, Paul Traşcă, a declarat că actorul a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde a mai suferit încă trei stopuri cardiace.

„Da, este adevărat că şeful şecţiei de cadiologie avea telefonul închis. Nu aveam neapărat nevoie de acordul lui. Era o chestiune formală. Florin Busuioc a suferit un infarct, era undeva la Filarmonica din Craiova, din câte am înţeles. Era la un spectacol. A suferit un infarct, urmat de un stop cardiac, a fost resuscitat destul de repede de colegii de la Urgenţe, i-a fost administrat un tratament trombolitic.

A fost adus în departamentul de urgenţă al spitalului din Craiova. Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, care s-au resuscitat, s-a pus problema transportului la Bucureşti, dar din păcate, condiţiile atmosferice nu au permis zborul cu elicopterul pentru că era ceaţă. Starea hemo-dinamică era una foarte gravă”, a declarat doctorul Paul Traşcă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: florin busuioc telefon inchis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close