Antena 3 CNN Actualitate Social Mărturii făcute de o apropiată, după moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă nu ar mai fi avut bani de chirie

Mărturii făcute de o apropiată, după moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă nu ar mai fi avut bani de chirie

Mărturii făcute de o apropiată, după moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă nu ar mai fi avut bani de chirie
29 Apr 2019   •   13:46

Răzvan Ciobanu, care a murit într-un accident rutier în județul Constanța, se confrunta cu probleme financiare în ultima perioadă. Creatorul de modă urma să închidă atelierul de modă, care intrase în faliment, motiv pentru care nu mai avea bani de chirie. 

Dezvălurile au fost făcute de Nasrin Ameri, prezentatoarea unei emisiuni de la postul Antena Stars, care mărturisește că i-a fost alături lui Răzvan Ciobanu în cele mai grele clipe. 

Nasrin susține că Răzvan Ciobanu ar fi vrut ca viața lui să intre pe un făgaș normal. Designerul nu mai avea bani de chirie și urma să închidă atelierul pe care îl redeschisese. De asemenea, prezentatorea spune că mașina pe care o Răzvan Ciobanu conducea în momentul în care a făcut accidentul, era închiriată. „Ştiu din surse sigure că maşina pe care o conducea nu era proprietatea sa, situaţia materială a lui Răzvan Ciobanu nu era deloc bună în ultima perioadă, atelierul, de asemenea, pe care îl redeschisese după ani de zile, ajunsese în faliment”, a mărturisit Nasrin la Star Matinal, conform Spynews. 
 

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close