Antena 3 CNN Actualitate Social Primele declarații ale Șefului Clinicii de Cardiologie din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, după ce s-a spus că ar fi avut telefonul închis

Primele declarații ale Șefului Clinicii de Cardiologie din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, după ce s-a spus că ar fi avut telefonul închis

Primele declarații ale Șefului Clinicii de Cardiologie din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, după ce s-a spus că ar fi avut telefonul închis
Sursa foto: Foto: Gazeta de Sud
07 Noi 2018   •   13:37

Șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova, conf. univ. dr. Octavian Instrătoaie neagă faptul că și-ar fi închis telefonul atunci când ar fi fost contactat de conducerea unității medicale pentru a se prezenta în Unitatea de Primiri Urgențe, unde fusese adus actorul Florin Busuioc în stop cardio-respirator.

Medicul Octavian Istrătoaie susține că poate dovedi că a luat legătura cu cei din spital după ce a fost sunat de către managerul instituției.

„Am avut o mică întârziere că nu am avut telefonul lângă mine, dar după aceea am vorbit la telefon și s-a rezolvat”, a explicat medicul pentru Libertatea.

Întrebat explicit dacă a vorbit cu managerul SJUC, Istrătoaie a completat: „Doamnă, există un desfășurător pe care pot să îl obțin de la Vodafone, dar eu cred că e caraghios. Pot să arăt cine m-a sunat și la ce oră și când am vorbit eu”, a explicat conf. univ. dr. Octavian Istrătoaie.

Șeful Clinicii susține că medicii din secție lucrează zilnic doar până la prânz, echipa fiind insuficientă pentru a asigura o linie de gardă.

×
Subiecte în articol: florin busuioc
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close