Antena 3 CNN Actualitate Social Un student din Suceava a venit la examen cu un cuțit și a amenințat că își pune capăt zilelor

Un student din Suceava a venit la examen cu un cuțit și a amenințat că își pune capăt zilelor

Un tânăr, student în cadrul Universității "Ștefan cel Mare" din Suceava, a intrat în sala de examen cu un cuțit și a amenințat că își pune capăt zilelor.

Un student din Suceava a venit la examen cu un cuțit și a amenințat că își pune capăt zilelor
Sursa foto: Gettyimages
de Maria Zărnescu    |    01 Iun 2021   •   16:57

Bărbatul a scos cuțitul dintr-un buzunar și a amenințat că își va tăia gâtul. Tânărul este student în cadrul Facultății de Inginerie Electrică şi Ştiinţe a Calculatoarelor și ar fi recurs la gestul extrem pentru că nu știa răspunsul la una dintre întrebările de la test.

Paznicul facultății a sunat la 112, după ce profesorul l-a determinat pe student să se calmeze și să își pună briceagul înapoi în buzunar.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, care a descoperit asupra studentului cuțitul, ce avea o lamă de 8cm, informează Adevărul.

Se pare că băiatul ar fi suferit de anxietate, iar în ultimul timp nu își mai luase tratamentul. Din cauza stresului cauzat de examenele finale, băiatul s-ar fi panicat și s-ar fi gândit să recurgă la gestul extrem.

Studentul a fost transportat la UPU de la SJ Suceava, de unde a fost preluat și transferat la Secția de Psihiatrie a unității medicale, pentru a primi îngrijiri suplimentare.

×
Subiecte în articol: student Suceava sinucidere cutit
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close