x close

Tăriceanu, mesaj după atacul terorist de la Barcelona

18 Aug 2017   •   09:36
Tăriceanu, mesaj după atacul terorist de la Barcelona Foto: captură Antena 3

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că atentatul de la Barcelona arată din nou pericolul reprezentat de terorism pentru întreaga lume şi importanţa luptei împotriva grupărilor teroriste, România, alături de alte state, luându-şi angajamentul să elimine ameninţarea teroristă care face atâtea victime.

„Ne confruntăm cu o nouă tragedie care a lovit Europa, o zi tristă pentru poporul spaniol. Atentatul de la Barcelona arată din nou pericolul reprezentat de terorism pentru întreaga lume şi importanţa luptei împotriva grupărilor teroriste”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Liderul ALDE a exprimat condoleanţe faţă de poporul spaniol şi familiile victimelor.

„Este un angajament pe care România, alături de celelalte state ale lumii şi l-a luat, astfel încât să eliminăm ameninţarea teroristă, care face victime în întreagă lume. În aceste momente grele, îmi exprim condoleanţele faţă de poporul spaniol şi familiile victimelor”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

Bilanţul victimelor atentatului comis joi după-amiază pe bulevardul La Rambla din Barcelona a ajuns la 13 morţi şi 100 de răniţi, potrivit ultimelor informaţii furnizate de Poliţia din Catalonia. De asemenea, Poliţia a anunţat că şoferul dubei care a intrat în mulţime este căutat de autorităţi.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati