Antena 3 Actualitate Social Ajutorul dat de telespectatori prin teledonul "Români împreună" ajunge la familiile îndoliate

Ajutorul dat de telespectatori prin teledonul "Români împreună" ajunge la familiile îndoliate

de S.T.    |    05 Noi 2015   •   08:36
Ajutorul dat de telespectatori prin teledonul "Români împreună" ajunge la familiile îndoliate
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ajutorul dat de telespectatori prin teledonul "Români împreună" ajunge exact acolo unde este mare nevoie de el.

Prin "Fundaţia Mereu Aproape", fiecare familie îndoliată în urma tragediei din clubul Colectiv a primit câte 10.000 de lei. Suma totală s-a situat la 270.000 de lei.

Tot din donaţiile dumneavoatră fiecare rănit va fi sprijinit financiar cu cate 15.000 de lei! Am făcut deja plăţi nominale de 165.000 de lei către supravieţuitorii tragediei şi continuăm să facem plăţi în contul fiecărei familii.

Până în acest moment, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape au intrat peste 1,2 milioane de lei şi aproape 135.000 de euro. Informaţiile despre donaţii dar şi plăţi sunt actualizate pe site-ul fundatiaMereuAproape.ro.

Puteţi dona în continuare la numarul de sms 8848, dar şi în contul fundaţiei Mereu Aproape până dumincă seara.Vă mulţumim pentru că ajutăm împreună!


×

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close