Antena 3 CNN Actualitate Social Un elev olimpic ce se afla la un concurs în Teleorman a fost cazat la un internat. Când a ajuns acolo și a văzut ce se află a trăit șocul vieții sale. Imaginile au ajuns virale (FOTO)

Un elev olimpic ce se afla la un concurs în Teleorman a fost cazat la un internat. Când a ajuns acolo și a văzut ce se află a trăit șocul vieții sale. Imaginile au ajuns virale (FOTO)

Un elev olimpic ce se afla la un concurs în Teleorman a fost cazat la un internat. Când a ajuns acolo și a văzut ce se află a trăit șocul vieții sale. Imaginile au ajuns virale (FOTO)
30 Iul 2019   •   08:33

Un elev din Târgu-Mureș, care a participat la un concurs de istorie, organizat de Ministerul Educației și desfășurat la Turnu Măgurele, în județul Teleorman, a făcut publice imaginile cu locul de care al olimpicilor pe perioada desfășurării concursului.

Potrivit fotografiilor postate de elev  pe Facebook, elevii au fost cazați în internate cu gândaci, mizerie și lenjerii de pat distruse.

„Așa am fost primiți la sesiunea națională de comunicări științifice-istorie desfășurată la Turnu Măgurele, Teleorman! 

Așa a răsplătit statul român munca elevilor calificați la etapa națională a unui concurs după luni întregi de muncă! 

Eu nu pot decât să vă rog să scoatem împreună la lumină această situație deosebit de gravă pentru a nu fi supuși și alți elevi la o asemenea umilință! 

Să nu vă mai întrebați de ce tinerii fug cât mai departe de România.. Țara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Aici se promovează doar non-valoarea, iar pușcăriașii au condiții mai bune decât elevii premianți! 

Doamna Andronescu, dormiți bine seara în calitate de ministru al educației când știți la ce batjocură e supus elevul român?! 

Fotografiile le-am realizat în internatele în care am fost cazați: internatul liceului Sfântul Haralambie și internatul liceului Praporgescu, Turnu Măgurele.

Las pozele astea aici cu speranța că vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece și alți elevi prin ce am trecut noi în aceste zile la Turnu Măgurele”, a scris Popoviciu Alin pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: elev cazare Teleorman olimpic
Parteneri
Cum denunți polița RCA Euroins, pas cu pas
x close