x close

Un student a sunat la 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen

30 Iun 2017   •   17:51
Un student a sunat la 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen Foto: Pixabay.com

Un student străin al Universităţii de Medicină şi Farmacie Iaşi a sunat vineri, în timp ce susţinea un examen în sesiunea de restanţe, la serviciul de urgenţe 112. Acesta a  ameninţat că se aruncă de la etajul doi dacă profesorul nu îi trece nota 5 în catalog. 

Purtătorul de cuvânt al UMF Iaşi, Ivona Burduja, a declarat că este vorba de un student în anul IV înmatriculat la Facultatea de Medicină, la cursuri în limba franceză, care are mai multe examene restante de susţinut. Dacă nu lua minimum 5, tânărul risca să repete anul. În timpul examenului el a sunat la serviciul 112 pentru a anunţa că se sinucide dacă nu obţine nota de trecere, conform reprezentantei universităţii. 

"Are mai multe restanţe. Probabil că a intrat într-o depresie şi a făcut un atac de panică. Studentul mai are posibilitatea de a-şi susţine examenele restante", a afirmat Burduja. 

Urmare a solicitării respective, la instituţia de învăţământ universitar medical a sosit un echipaj SMURD, studentului acordându-i-se consiliere. 

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

student sinucidere examen sesiune restante profesor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati